ecik Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 A zapowiadał się fajny wypad za miasto ,a skończyło się powrotem na lawecie bez oleju w SF w at ,przednim kołem złapałem kamień a ten przetoczył się pod całym autem i nie omieszkał zajrzeć do miski z at:(:( 100km na lawecie , podsumowując w budzie troche zadrapań na konserwacji a miska do wymiany i blok sterujący :(:(czy to już koniec mojej przygody z automatem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klev Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Wypad z dzisiaj. Manual 20180926_180734.mp4 VID-20180926-WA0003.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandeo Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Niezły ten Twój driftobłotowóz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecik Posted September 26, 2018 Author Share Posted September 26, 2018 Panowie to niema śmiechu,co mam robić kupić używke i przełożyć to sterowanie(ale jaką po jakim nr szukać)czy szukać samego sterowania Czy to można samemu pod domem wymienić Panowie czy skrzynia z 2.0 turbo będzie pasowała do bez turba w sumie to tylko blok sterujący znalazłem z takim nr TZ1A3ZN3AA a moja ma TZ1A3ZS3AA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecik Posted October 1, 2018 Author Share Posted October 1, 2018 Kupiłem skrzynkę z takim samym nr jak moja w czwartek będę przekładał kasety zobaczymy co wyjdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecik Posted October 8, 2018 Author Share Posted October 8, 2018 W dniu 1.10.2018 o 17:40, ecik napisał: Kupiłem skrzynkę z takim samym nr jak moja w czwartek będę przekładał kasety zobaczymy co wyjdzie I wyszło mruga Power i tylko 3 biegi ,dziwne zjawisko zaopserwowałem olej na rozgrzanym silniku jest w połowie cold a na zimnym to pełna miarka hot ? Czy skrzynia ma własne obd bo mi nie czyta skrzyni kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.