Jump to content

Poprzedni właściciel poszukiwany!

rexx13

Recommended Posts

Dzień Dobry,

Mam do Was, forumowicze, dosyć pilne pytanie. Nadszedł czas kiedy muszę poszukać następcy mojego ukochanego dziadka Legaca i oczywiście musi to być kolejne Subaru.
Miał być OBK H6, ale jednak powoli przestawiam się na Forka Turbo. Dziś oglądałem jeden egzemplarz i niestety ludzie z placu na którym stał samochód przez telefon przedstawił mi trochę inną historię niż to wygląda.
Po przyjechaniu okazało się, że miał jakąś przygodę małą, ale nie wiadomo co i jak, bo nigdzie nie odnotowano... Oni nie wiedzą, a ktoś kto przyjmował samochód, zmienił pracę... Wiadomo, pod górę.
I teraz tak, widziałem na klapie mnóstwo odznaczeń personalizujących Subaru- między innymi ze zlotów plejad oraz "moje 3 Subaru" i dlatego pomyślałem, że może to auto należało do kogoś z forum i będzie mi mógł/mogła udzielić trochę więcej informacji - nie oceniam, ani nie kabluje ubezpieczycielom ;) Są to po prostu za duże pieniądze by ryzykować i brać w ciemno.
Trochę więcej informacji:
Forester XT 2014, biała perła, full opcja. Zostawiony w Katowicach w MMCars w rozliczeniu, początek rejestracji SZ (ale mogła być zmieniona), oraz wymienione wcześniej odznaczenia na tylnej klapie.

Ktoś coś? Będę Wam wdzięczny za każdą informację no i oczywiście pozdrawiam.

• 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...