rexx13 Posted September 17, 2018 Share Posted September 17, 2018 Dzień Dobry, Mam do Was, forumowicze, dosyć pilne pytanie. Nadszedł czas kiedy muszę poszukać następcy mojego ukochanego dziadka Legaca i oczywiście musi to być kolejne Subaru. Miał być OBK H6, ale jednak powoli przestawiam się na Forka Turbo. Dziś oglądałem jeden egzemplarz i niestety ludzie z placu na którym stał samochód przez telefon przedstawił mi trochę inną historię niż to wygląda. Po przyjechaniu okazało się, że miał jakąś przygodę małą, ale nie wiadomo co i jak, bo nigdzie nie odnotowano... Oni nie wiedzą, a ktoś kto przyjmował samochód, zmienił pracę... Wiadomo, pod górę. I teraz tak, widziałem na klapie mnóstwo odznaczeń personalizujących Subaru- między innymi ze zlotów plejad oraz "moje 3 Subaru" i dlatego pomyślałem, że może to auto należało do kogoś z forum i będzie mi mógł/mogła udzielić trochę więcej informacji - nie oceniam, ani nie kabluje ubezpieczycielom Są to po prostu za duże pieniądze by ryzykować i brać w ciemno. Trochę więcej informacji: Forester XT 2014, biała perła, full opcja. Zostawiony w Katowicach w MMCars w rozliczeniu, początek rejestracji SZ (ale mogła być zmieniona), oraz wymienione wcześniej odznaczenia na tylnej klapie. Ktoś coś? Będę Wam wdzięczny za każdą informację no i oczywiście pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Pogadaj z forumowiczem Tiger - duża szansa ze to jegoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rexx13 Posted September 18, 2018 Author Share Posted September 18, 2018 4 godziny temu, Gazik napisał: Pogadaj z forumowiczem Tiger - duża szansa ze to jego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki wielkie. Zaraz się odezwę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MForbi Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Weź VIN i podpytaj SIP - pewnie Ci danych właściciela nie podadzą ale może chociaż jakoś skontaktują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.