Małgorzata Kozicka Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Cześć, Gdzie polecacie podjąć się wymiany radia z fabrycznego na nowe w Warszawie? Czy podołam samodzielnie? To moje pierwsze auto z takim ładunkiem elektroniki i boję się porozłączać nie to, co potrzeba. Czy ktoś z forumowiczów podmieniał samemu radio w Foresterze i służy radą? Mam rocznik 2006. a panel wygląda tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgorzata Kozicka Posted September 12, 2018 Author Share Posted September 12, 2018 6 minut temu, gorion napisał: Najpierw trzeba podważyć tą dużą plastikową ramkę panelu centralnego na brzegach i zdjąć ..bardzo ,ostrożnie ten plastik tylko czeka aby się porysować Bez takich narzędzi (ali) może być to trudna sprawa zwłaszcza za I razem gdy wszystko siedzi ciasno spasowane. Jeśli wstawiamy nieoryginalne radio to jeszcze przejściówka Subaru-ISO albo mała rzeżba w kablach. IMHO nie ryzykowałbym na Twoim miejscu. a w czyje ręce polecałbys go oddać? bo faktycznie, 'rzezby' w kablach wolałabym uniknąć, nie mam o tym pojęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 , Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 2 godziny temu, Małgorzata Kozicka napisał: bo faktycznie, 'rzezby' w kablach wolałabym uniknąć, nie mam o tym pojęcia. Rzeżba w kablach będzie. Lepiej wymienić sprawnie i nie popsuć. Polecam Bemocar: http://bemocar.pl/kontakt/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panther_epa Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Skąd jesteś? Mam to opanowane. Wyciągałem już radio kilka razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazaN Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 pełno filmików na YT, ja w kablach nie rzeźbiłem, narzędzi jakiś specjalnych nie posiadam, jak zobaczysz na filmiku gdzie podważyć to się uda- powodzenia. P.S. nie przesadzaj z tym ładunkiem elektroniki w SG Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourmet Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 Potwierdzam, zmieniałem samodzielnie, uda się i nie jest trudne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.