ibar Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Witam Czy ktoś odcinał lub wie jak i czy się da, odciąć wzbudzanie świateł pozycyjnych po zwolnieniu hamulca parkingowego. Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka Chodzi o to aby pozycyjne nie świeciły wraz z dziennymi, oczywiście włącznik na manetce przy kierownicy jest na pozycji 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kambol Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 A nie możesz zostawić pozycyjnych? Lepiej (bezpieczniej) właśnie jak świecą z dziennymi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibar Posted June 15, 2018 Author Share Posted June 15, 2018 Nie no, mógłbym, bo mi nie przeszkadzają, tylko zdaje się, jest to niezgodne z przepisami. Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kambol Posted June 16, 2018 Share Posted June 16, 2018 (edited) Już zgodne: https://forum.subaru.pl/topic/96305-jazda-na-światłach-dziennych-czy-mijania/?do=findComment&comment=2619536 Ale dla pewności sprawdź, czy znowu nocą się przepisy nie zmieniły... Edited June 16, 2018 by Kambol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibar Posted June 16, 2018 Author Share Posted June 16, 2018 Wielkie dzięki, faktycznie bazowałem na starym przepisie. Nie przypuszczałem że mogą zmieniać i to faktycznie tak jakoś bez rozgłosu :) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts