roch Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Czesc! Słowem wstępu - pisze tego posta, ponieważ odnośnik w FAQ dot. LPG coś komplenie nie chce dzialac:/ nie wiem czy to wina mojego sprzętu czy coś ze stroną, ale fakt jest faktem. Do sedna. Bardzo poważnie rozważam założenie LPG w moim OBK H6. Wiem wiem, przeciwników tyłu co i zwolenników ale na to nic nie poradzimy.;) Szukam sprawdzonego i zaufanego miejsca w Wawie gdzie taki zabieg można spokojnie przeprowadzić. Wiecie, taki chirurg, ktoremu można śmiało oddać własne dziecko:) A do użytkowników takieego rozwiązania prośba o kilka informacji - jak się spisuje, na co w eksploatacji zwracać uwagę itd. Z góry dzięki za pomoc!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszKramek Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Pytaj na forum Jako, a znajdziesz go na ul. Mechaników. Temat przerabiałem w 2015 jak coś to chętnie podzielę się informacjami bardziej szczegółowymi. Zakładam, że o regulacji luzów zaworowych wiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 9 minut temu, roch napisał: Słowem wstępu - pisze tego posta, ponieważ odnośnik w FAQ dot. LPG coś komplenie nie chce dzialac:/ nie wiem czy to wina mojego sprzętu czy coś ze stroną, ale fakt jest faktem. Szukajka działa, poza tym można się rozejrzeć Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts