haphap Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Dzień dobry czy mogą Państwo wskazać serwis który będzie potrafił zdiagnozować i naprawić usterkę skrzyni CVT ( subaru Legacy 2013) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_dz Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 oczywiście, że tak: https://dealerzy.subaru.pl/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haphap Posted June 28, 2018 Author Share Posted June 28, 2018 dobre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKK Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 cd zabawy ale chyba nie o to chodzi kupić auto, nawet bardzo tanio bądź okazyjnie i nie móc go uruchomić ponad rok to słabo nawet jak miało historię wspomnianą w innych wątkach nawet gdyby auto nadawało się tylko na dawce to powinien ktoś z ASO/nie ASO jasno stwierdzić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIAŁ TECHNICZNY Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Szanowni Państwo, Wychodzimy z założenia, że mamy do czynienia (przynajmniej w PYTANIACH DO DZIAŁU TECHNICZNEGO) z ludźmi biorącymi odpowiedzialność za swoje słowa. W związku z tym pragniemy zwrócić uwagę na stosowne POSTowanie. Każdy z Państwa ma prawo zamieścić swoje uwagi w tym dziale. Niemniej jednak powinny one zawierć pełny, obiektywny opis sytuacji. Lakoniczne wpisy, które można podciągnąć pod HEJTowanie nie przystają do osób mieniących się użytkownikami oficjalnego forum Subaru. DT Link to comment Share on other sites More sharing options...
haphap Posted June 29, 2018 Author Share Posted June 29, 2018 2 minuty temu, DZIAŁ TECHNICZNY napisał: Szanowni Państwo, Wychodzimy z założenia, że mamy do czynienia (przynajmniej w PYTANIACH DO DZIAŁU TECHNICZNEGO) z ludźmi biorącymi odpowiedzialność za swoje słowa. W związku z tym pragniemy zwrócić uwagę na stosowne POSTowanie. Każdy z Państwa ma prawo zamieścić swoje uwagi w tym dziale. Niemniej jednak powinny one zawierć pełny, obiektywny opis sytuacji. Lakoniczne wpisy, które można podciągnąć pod HEJTowanie nie przystają do osób mieniących się użytkownikami oficjalnego forum Subaru. DT Dzień dobry Jeżeli to do mnie .. to serdecznie przepraszam jeżeli uraziłem Dział Techniczny , ja tylko zapytałem bo mam problem który próbuje przy pomocy ASO/SIP rozwiązać ... Niemniej biorąc pod uwagę 14 miesięczna diagnostyką /naprawę-nienaprawę skrzyni biegów mojego samochodu w ASO Mikołów liczyłem na wskazanie serwisu ASO który by wg Działu Technicznego będzie potrafił usterkę zdiagnozować a może nawet naprawić. Liczę na odpowiedz i mam nadzieję że tego typu zapytanie nie jest zaliczane do HEJTU Przy okazji czy Dział Techniczny jest w stanie podpisać się imieniem i nazwiskiem ? Bo chciałbym wiedzieć kogo zapytanie o wskazanie serwisu kompetentnego do diagnostyki i serwisu skrzyni CVT konkretnie uraziło? Pozdrawiam Sebastian Żurek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts