Jump to content

cvt kto potrafi naprawić

Recommended Posts

Dzień dobry 

czy mogą Państwo wskazać serwis który będzie potrafił zdiagnozować i naprawić usterkę skrzyni CVT ( subaru Legacy 2013) 

• 3 weeks later...

cd zabawy :toobad:

ale chyba nie o to chodzi

kupić auto, nawet bardzo tanio bądź okazyjnie i nie móc go uruchomić ponad rok to słabo

nawet jak miało historię wspomnianą w innych wątkach

nawet gdyby auto nadawało się tylko na dawce to powinien ktoś z ASO/nie ASO jasno stwierdzić

• Thanks 1

Szanowni Państwo,

Wychodzimy z założenia, że mamy do czynienia (przynajmniej w PYTANIACH DO DZIAŁU TECHNICZNEGO) z ludźmi biorącymi odpowiedzialność za swoje słowa.

W związku z tym pragniemy zwrócić uwagę na stosowne POSTowanie. 

Każdy z Państwa ma prawo zamieścić swoje uwagi w tym dziale. Niemniej jednak powinny one zawierć pełny, obiektywny opis sytuacji.

Lakoniczne wpisy, które można podciągnąć pod HEJTowanie nie przystają do osób mieniących się użytkownikami oficjalnego forum Subaru.   

DT

2 minuty temu, DZIAŁ TECHNICZNY napisał:

Szanowni Państwo,

Wychodzimy z założenia, że mamy do czynienia (przynajmniej w PYTANIACH DO DZIAŁU TECHNICZNEGO) z ludźmi biorącymi odpowiedzialność za swoje słowa.

W związku z tym pragniemy zwrócić uwagę na stosowne POSTowanie. 

Każdy z Państwa ma prawo zamieścić swoje uwagi w tym dziale. Niemniej jednak powinny one zawierć pełny, obiektywny opis sytuacji.

Lakoniczne wpisy, które można podciągnąć pod HEJTowanie nie przystają do osób mieniących się użytkownikami oficjalnego forum Subaru.   

DT

Dzień dobry 

Jeżeli to do mnie .. to serdecznie przepraszam jeżeli uraziłem Dział Techniczny , ja tylko zapytałem bo mam problem który próbuje przy pomocy ASO/SIP rozwiązać ... 

Niemniej biorąc pod uwagę 14 miesięczna diagnostyką /naprawę-nienaprawę skrzyni biegów mojego samochodu w ASO Mikołów liczyłem na wskazanie serwisu ASO który by wg Działu Technicznego będzie potrafił usterkę zdiagnozować a może nawet naprawić.

Liczę na odpowiedz i mam nadzieję że tego typu zapytanie nie jest zaliczane do HEJTU 

Przy okazji czy  Dział Techniczny jest w stanie podpisać się imieniem i nazwiskiem ? Bo chciałbym wiedzieć kogo zapytanie o wskazanie serwisu kompetentnego do diagnostyki i serwisu skrzyni CVT konkretnie uraziło?

Pozdrawiam

Sebastian Żurek

• Upvote 2