subarutux Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 1. Po każdym uruchomieniu silnika na ekranie nawigacji pojawia się ostrzeżenie. Zdążyliśmy się już nauczyć go na pamięć, więc mamy pytanie: czy da się wyłączyć to na stałe? 2. Po zniknięciu wspomnianego ostrzeżenia pojawia się ekran Wybór źródła dźwięku niezależnie od tego, czy audio jest włączone, czy nie. Czy można to ustawić tak, żeby pojawiał się ekran Domowy (gratuluję tłumaczenia!), czyli w wersji angielskiej Home, bo przecież nie zawsze chce się korzystać z owego dźwięku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierot Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 Yy, mi się chyba włącza radio domyślnie. Jeszcze nie ogarniam, bo samochód u mnie od trzech dni Ale na pewno nie wybór źródła dźwięku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanik Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 19 godzin temu, subarutux napisał: 1. Po każdym uruchomieniu silnika na ekranie nawigacji pojawia się ostrzeżenie. Zdążyliśmy się już nauczyć go na pamięć, więc mamy pytanie: czy da się wyłączyć to na stałe? Byłoby to wygodne, jednak we wszystkich znanych mi markach tak właśnie jest, sądzę wiec, że jest to kwestia przepisów które należałoby zmienić, by następnie legalnie zmienic soft. 19 godzin temu, subarutux napisał: 2. Po zniknięciu wspomnianego ostrzeżenia pojawia się ekran Wybór źródła dźwięku niezależnie od tego, czy audio jest włączone, czy nie. Czy można to ustawić tak, żeby pojawiał się ekran Domowy (gratuluję tłumaczenia!), czyli w wersji angielskiej Home, bo przecież nie zawsze chce się korzystać z owego dźwięku? Tego u mnie nie ma, jest od razu ekran 'home'. Więc da się. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarutux Posted June 12, 2018 Author Share Posted June 12, 2018 OK. Dzięki. Ad. 2: Więc skoro się da, to jak to uczynić? Bo sławetna Instrukcja obsługi nie daje takiej wskazówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts