leon Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 No cóż, taki byłem dziś hepi, a tu ... Przy próbie otworzenia szyby pasażera porażka. Nie działa ani z przełącznika w drzwiach kierowcy, ani pasażera. To samo w drzwiach tylnich. Natomiast szyba kierowcy działa bez problemu. WTF? Jest odrębny bezpiecznik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 A blokada szyb przypadkiem Ci się nie włączyła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 ciemno było, nie patrzał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loucyphre Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 ciemno było, nie patrzał. LAMER Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 Ciiiii. Bo się wyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 ciemno było, nie patrzał. Nie pękaj... włączyłem sobie przypadkiem pozycyjne, i myślałem, że się zwarcie zrobiło Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 ciemno było, nie patrzał. Nie pękaj... włączyłem sobie przypadkiem pozycyjne, i myślałem, że się zwarcie zrobiło jechalem w zeszlym tygodniu do bratyslawy takim wynalazkiem jak (tfu) szkoda octawia 2.0TDI 150 KM MY2006 kolega prowadzil i narzaekal ze jakas glosna jest, kolo katowic zorientowal sie ze ma skrzynie 6cio biegowa jescze sie z niego smiejemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 OK, temat wyczerpany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts