Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'subaru legac'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FORA OGÓLNE
    • Forum Subaru
    • Forum Techniczne
    • Spotkania Forumowe
    • Subariady
    • Nasze podróże
    • Konkursy Subaru
  • SUBARU IMPORT POLSKA
    • Pytania do Dyrekcji
    • Pytania do Działu Technicznego
    • Sklep Internetowy Subaru
    • Części i akcesoria
  • POMOC
    • Q&A Ogólne

Categories

  • Nasze podróże
  • Nasze spotkania
  • Nasze testy

Calendars

  • Kalendarz SIP
  • Kalendarz Forum
  • Spoty forumowe
  • Pojeżdżawki Forumowe

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Skype


Website URL


Skąd


Zainteresowania

Found 2 results

  1. Hej, Przyszedł zimny dzień i na dzień dobry dostałem "check engine" oraz mrugający "cruize". Po podłączeniu kompa wyskoczyło P2441 Secondary Air System Close Seized (Bank 1). Z tego co czytałem to dotyczy to zaworów, które dają dodatkowe powietrze do spalin zaraz po uruchomieniu samochodu, żeby nagrzać/chronić katalizator. Te dwa cuda mają oznaczenie 14845-AA220 i AA230. Poza choinką na desce samochód jedzie tak samo. Próbowałem kasować błąd FreeSSM ale bez efektu. Czy błąd dotyczy tylko jednego z tych zaworów? Zebrałem się w sobotę i wykręciłem ten po stronie kierowcy i ogólnie syf/brud/... uszczelka, która jest tam w środku jest w stanie agonalnym. Drugiego nie ruszałem, ale skoro dostaje tą samą rurą powietrze i... , to pewnie w środku wygląda identycznie jak ten pierwszy. Komplet zaworów kosztuję od 1600 w górę trochę drogo, ale jak się chce mieć Gacka to trzeba wydać. Dobre jest to że mogę wymienić je sam, więc robocizna odpada. Pytanie tylko czy wystarczy wymienić te zawory i wykasować błąd, czy może coś jeszcze jest do wymiany? Pozdrawiam
  2. Witam Ostatnio pojawił mi się dziwny problem mianowicie czasem w trakcie dusznej jady zaczyna mi migać światełko zielone z napisem cruise, nic się nie dzieje i wszystko raczej działa normalnie. Po ponownym odpaleniu auta nie miga już aż do kolejnego niespodziewanego momentu. Co to może być ? Link do filmiku gdy stoję na parkingu w trakcie takiego problemu https://youtu.be/UvnxMmRuTc0
×
×
  • Create New...