Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'nie odpala'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FORA OGÓLNE
    • Forum Subaru
    • Forum Techniczne
    • Spotkania Forumowe
    • Subariady
    • Nasze podróże
    • Konkursy Subaru
  • SUBARU IMPORT POLSKA
    • Pytania do Dyrekcji
    • Pytania do Działu Technicznego
    • Sklep Internetowy Subaru
    • Części i akcesoria
  • POMOC
    • Q&A Ogólne

Categories

  • Nasze podróże
  • Nasze spotkania
  • Nasze testy

Calendars

  • Kalendarz SIP
  • Kalendarz Forum
  • Spoty forumowe
  • Pojeżdżawki Forumowe

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Skype


Website URL


Skąd


Zainteresowania

Found 4 results

  1. Witam Montowalem wiązke elektryczna silnika i kabiny w gt99 i po podłączeniu brak iskry i nie słychać pompy paliwa. Wygląda na to jakby immo blokowalo. Dodam że ECU, stacyjka z kluczykiem i wszystkie wiązki wzięte z innego auta i są kompletne. Co sprawdzić dlaczego blokuje immo?
  2. Mam taki problem z odpalaniem w forku 2.0 dohc '07, przebieg 218k km: trzeba 2-3 razy przekręcić kluczyk żeby odpalił, za 1-2 razem jak zaskoczy to telepnie i gaśnie Błędów nie ma, check się nie świeci, Na ciepłym pali, na zimnym rano też. Sytuacja występuje po kilku godz. po zgaszeniu nagrzanego silnika, przeważnie w temp. otoczenia 10-12C, na mrozie ok, jak upał też ok. Bez znaczenia czy jechałem na bezynie czy lpg . znalazłem ten wątek , ale stary i bez finału https://forum.subaru.pl/topic/24996-odpalanie-forestera/ --- Akku ma rok, fi
  3. Witam. Posiadam Subaru Legacy 2.0 z 2007 r. Pech chciał że została uszkodzona z prawej strony. Po złożeniu wszystkiego w całość auto nie odpala. Na interfejsie wyskakuje błąd czujnika uderzeniowego prawego przodu. Czujnik został wymieniony ale dalej nie chce odpalić. Kręci i kręci ale nie chce chwycić. Trzeba wykasować błąd czujnika? Ponieważ ciągle świeci. Dla przykładu odłączyłem drugi i też świeci teraz. Nie można skasować zwykłym interfejsem. Nie wiem gdzie szukać dalej przyczyny. Pozdrawiam
  4. Witam, właśnie sprawiłem sobie, no właśnie nie wiem czy nie kłopot, otóż forester z 2008 z dieslem ciężko mi odpala, bez znaczenia czy to na zimnym czy na ciepłym silniku. Mam system bez kluczyka, i po wciśnięciu "start" kręci czasem i 4-5 sec, przy zakupie stawiałem na aku, bo wydaje mi się że coś to słabo mu szło kręcenie, tyle że po przejechaniu około 100 km autostradą powinien się podładować na tyle by go odpalić bez problemu, no i ciepły przecież był - więc świece raczej odpadają, zostaje zasilanie.... Jakieś podpowiedzi?
×
×
  • Create New...